První "Velké Předplatné" na cestě!

Tento líbezný pohled se mi naskytl dnes chvíli před polednem. Naskytl se mi díky mojí pitomosti, kterou jsem proslulý. Rozhodl jsem se totiž odeslat první číslo XB-1 v roce 2022 včetně objednávek, které někteří šťastlivci stihli udělat "za staré ceny"ještě v roce 2022...

Harmonogram tiskárny totiž stanovil, že jednička vyjde až 7.1.2022 - tak jsem si řekl, že vše bude v pořádku, dal jsem si datum změny do diáře a jal se věnovat jiným věcem.

Pak jsem, díky Vladovi, naštěstí zjistil, že došlo k informačnímu šumu mezi mnou a tiskárnou v počtu vyrobených časopisů. Tedy že jich nebudu míti dost k rozeslání - naštěstí tiskárna pružně zareagovala (díky Vladovi) a přitiskla nám další, nemusel jsem tedy nic krátit.

Časopisy byly k dispozici v pondělí 10.1.2022, byla objednaná i Pošta a svět se zdál krásný...po poslední kontrole jsem zjistil, že svět je sice krásný, ale že já jsem leda nekrásný pitomec - naštěstí se mi podařilo zastavit odeslání databáze, ve které jsem udělal, jak jinak chybu. A odvolat odeslání v Recomu.

Poslal jsem tedy novou databázi, aby se časopisy odeslaly alespoň ve středu-čtvrtek, nicméně bedlivý Petr (správce našeho eshopu) naštěstí objevil, že automatické třídění podle země abonenta našeho časopisu nebyl dobrý nápad. A že má pravdu staré přísloví "příliš mnoho psů, zajícova smrt"...

Zkrátím to, poštu jsme přeobjednali na pátek ráno a já usedl ráno do auta, chtěje se  věnovat prchání před dalšími pracovními psy, kteří honí nebohého tlustého zajíce pracovním světem. Do toho mi volá Helena z Recomu: "Průser, nefunguje výtah, mám odvolat Č. Poštu?"

Neměla, kdo by přesunul celou paletu, připravenou a srovnanou pro pošťáky, z 2.patra dolů, před nefunkční výtah. Pravil jsem jí, že otáčím auto, zavolal pracovním psům, že musím zdrhnout zase jinam a neuvidí mě ani dnes a jel do Štěrbohol...tam jsem spolu s jedním dalším nebožákem položil prázdnou paletu na místo poštovní a přenosil, mocně funě jako čuně, časopisy na paletu. Po závěrečném obtočení fólií se zpocenému zajícovi objevil následující obrázek :

Časopis je tedy skutečně na cestě a omlouvám se všem nedočkavým a Petrovi, u kterého končí spousta telefonátů nedočkavých zákazníků - chápu je. Usedl jsem do auta a jal se prchat před dalším pracovním psem, který se objevil hned na obzoru. Tomu se omluvím v pondělí...proč se časopis dostal i na stánky se zpožděním si nechám na nějaký con, či veletrh.

Ještě jednou omluvte, milí čtenáři, prodlení a díky za Vaši trpělivost a přízeň.

Únor připravím v úterý 18.1.2022...slibuju na holej pupek!

 

(-: Saša Rusevský, 14.1.2022 17:30 :-)