Vychází třetí Vandráci, Krvavé Vánoce skladem...

Třetí Vandráci od Vlada Ríši jsou v tiskárně a začátkem května 2022 budou určitě i ve vaší knihovně. Neneche si ujít další dobrodružství Jarmila Mařáka, které Vlado nazval "Sebevražedná mise" a které vás nyní zavede do dalšího kouta vesmíru kde Jarmil potká...

Pro ty, kdo netuší, o čem píšu, je to jednoduché - mladý, nepříliš úspěšný bojovník ve válečných robotech Jarmil Mařák po štrapáci z dvou předchozích dílů zdědil kosmickou loď a „povolání“ hvězdného vandráka.  Patří tedy k lidem, kteří putují vesmírem a hledají příležitostné výdělky, pašují artefakty, zajímavé věci a šlohnou, na co přijdou – jak tvrdí jejich nepřátelé.

Většinou se vandráci pohybují na hraně zákona a leckdy i za ní. Občas šlápnou na kuří oko někomu, kdo si to nemusí nechat líbit, jindy je využívají bohatí a vlivní lidé pro své utajené a riskantní záměry. Jarmilův život mnohdy visí na vlásku - Vesmír je drsná milenka, kdo se však nevzdá, dokáže nejen přežít a odnést si pohár pro vítěze, ale také třeba cenu, o níž snil.

Knihu si lze nyní koupit a zajistit, stejně jako v případě předchozí sbírky povídek Krvavé Vánoce, její první vydání.